Welkom op de Groentenhof

De Groentenhof is nu tien seizoenen onderweg, voorjaar 2007. De blog vertelt over het reilen en zeilen, wel en wee. Er komen ook onderwerpen aan de orde die belangrijk zijn voor de biologische teelt.

zondag 12 augustus 2012

voortgang week 32 (2012)

Sinds gisteren wordt de Groentenhof vermeldt op de site van HeerlijkVers. Leuk om er eens even rond te neuzen. U vindt daar beslist nieuwe lokale versleveranciers!

Over de sperziebonen. De struiken hebben het er niet bij laten zitten. U ziet het verschil met 4 juni (klik hier).

Ook groenten hebben tenslotte maar een doel en dat is tot wasdom komen.

Toch zijn 3 bedden geheel en al door vraat verloren. Heel jammer, al dat werk ook. Ja, soms heb je wel eens het gevoel dat alles tegen je keert. Je doet je best maar dat lijkt niet te helpen.

Zolang het nog kan moet je doorzetten, tenslotte moet je proberen het los te laten. Het wijst zich wel . . .

De core business van de Groentenhof: rode bieten, Kogel 2 en Cylindra.

Voordat ik vijf jaar geleden met de Groentenhof begon, wist ik niet dat rode bieten zo geliefd zijn. En ja, de rode bieten van de Groentenhof smaken bijzonder goed . . . dat vertellen klanten. Dus dan is het zeker waar.

Het verse loof van rode bieten kan als snijbiet gegeten worden . . . maar dat had ik u al verteld, toch?
De biogroentenboer (bijnaam) herhaalt zich af en toe wel eens . . . 
. . . het zal de leeftijd zijn.

Geen opmerkingen: