Welkom op de Groentenhof

De Groentenhof is nu zeventien seizoenen onderweg, sinds mei 2007. De blog vertelt over het reilen en zeilen, wel en wee. Er komen onderwerpen aan de orde die van belang zijn voor de biologische teelt.

zondag 10 mei 2020

Oogst "Fragmenten"

Ja, vroeg dit jaar, een grote oogst. Het boekje Fragmenten ligt klaar. U hoeft het niet te wassen en snijden, alleen maar lezen, dat is al!

Omslag, vormgeving Jolien van Es, tekeningen Patricia Koster.

Graag promoot ik het boekje. Want evenals de Groentenhof kwam dit boekje door noeste arbeid tot stand. De kern van de inhoud bestaat uit 36 gedichten ruwweg geschreven tussen 1975 en 2000. De gedichten zijn voorzien van kanttekeningen en tekeningen. We hebben met z'n drieën, Jolien, Patricia en ik, onze stinkende best gedaan. Over het eindresultaat ben ik dik tevreden.

Op de achterflap leest u nog net de tekst ....

De gedichtenbundel koopt u op de tuin voor  18,50 -.

U kunt het boekje ook bestellen door te mailen naar  degroentenhof@casema.nl en vermeldt in uw mail  uw naam en adres. Vervolgens ontvangt u het boekje zo snel mogelijk thuis. Bijgesloten in de envelop met het boekje vindt u ook de rekening. 
Inclusief verzendkosten (binnen Nederland) kost de gedichtenbundel  22,50 -.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het werk "Fragmenten'van Hans kan ik eenieder aanbevelen. Let wel: het is doorgaans geen lichte kost. Het is de weerslag van de worsteling die hij is aangegaan met zichzelf, het leven, de wereld en met God. Daarbij gaat hij confronterende beelden niet uit de weg. Wat het voor mij persoonlijk boeiend maakt, is dat de stem zo authentiek is, niet gehinderd door het besef dat de wereld mee leest.
De beelden in de gedichten zijn treffend; zij komen van iemand die goed kijkt en daar iets bij voelt.
Particia's tekeningen zijn vrolijk en speels, en passen verrassend goed bij wat Hans heeft geschreven. Dieren en dan met name de honden spelen gelukkig een grote rol.
Wie Hans kent, weet dat hij een groot gevoel voor humor heeft en kan concluderen dat hij gelouterd uit uit de worsteling tevoorschijn is gekomen.
Gerdine Lindhout-Schmal.