Welkom op de Groentenhof

De Groentenhof is nu zeventien seizoenen onderweg, sinds mei 2007. De blog vertelt over het reilen en zeilen, wel en wee. Er komen onderwerpen aan de orde die van belang zijn voor de biologische teelt.

woensdag 20 april 2011

verbindingen

Internet heeft het grote voordeel dat je 'gelijkgestemden' veel sneller kunt vinden. Als biologische hobbyteler wil je natuurlijk ook biologisch zaai- en pootgoed gebruiken. De site voor Biologisch Pootgoed en de site van de Bolster, specialist in biologische zaden, voorzien daarin. U zult ze al wel tegengekomen zijn.

En wanneer u eens biologisch wilt dineren of lunchen zijn er in den Haag verschillende restaurantjes, bijvoorbeeld Baklust. Klein, maar fijn.

De stichting Landschapsbeheer Zuid-Holland voert op milieu vriendelijke wijze (onderhouds)projecten uit die aansluiten bij de cultuurhistorie van het landschap; dat zorgt voor een 'vertrouwd' beeld.

En wat te denken over de Duivenvoorde-corridor. De ecologische verbindingszone waar de stichting Duivevoorde, de gemeente Voorschoten en de gemeente Leidschendam heel enthousiast over zijn. Maar wat houdt ecologisch nu precies in? U ziet, de betekenis is niet eenduidig.

1 opmerking:

Anoniem zei

He Hans,
Eens even checken of ik nu inderdaad wel 'een reactie kan achterlaten'(zonder allerlei accounts aan te moeten maken). Ik zie dat er bij 'kies identiteit' nu ook 'anoniem' staat, dus het zal wel lukken.
Ik kwam via de link naar de site van Baklust (mmmmm) weer op een site van allerlei andere leuke eet-tentjes! Dank daarvoor.
Je ziet, ik ben nu al een groot fan van je blog!
Groet Cathelijne