Welkom op de Groentenhof

De Groentenhof is nu zeventien seizoenen onderweg, sinds mei 2007. De blog vertelt over het reilen en zeilen, wel en wee. Er komen onderwerpen aan de orde die van belang zijn voor de biologische teelt.

maandag 30 mei 2011

toelichting (blog)

Misschien zijn wat gebruikerstips en enige uitleg welkom? Vandaar dit bericht.

De idee is dat onderwerpen, bijvoorbeeld over teeltaarde of compost maken, in de loop van de tijd regelmatig aan de orde komen. Enige verdieping is dan mogelijk. Wat het volgens mij ook juist interessant maakt. Het zullen zeker geen louter technische verhalen worden. Als u wilt, kunt u dat zelf nazoeken. Wel doe ik mijn best zoveel mogelijk verwijzingen (links) toe te voegen. Al met al steek ik er zelf ook veel van op ! Er gaat dus geen tijd verloren . . .

De berichten die u op de blog leest zijn voorzien van een label, zoals 'babbel', 'gewastelen', enzovoort. Wanneer u nu alleen geinteresseerd bent in bijvoorbeeld 'babbels', dan kunt u onderaan de blog op het label 'babbel' klikken. Zo krijgt u alleen de 'babbels' voorgeschoteld ! Dat is toch misschien wel eens handig ? Door bovenaan links op 'Thuis' te klikken worden alle berichten weer getoond.

O ja, het streven is minimaal een bericht per week.

En wanneer u een reactie wilt plaatsen, maar zelf (nog) geen google-account hebt, kunt u als volgt te werk gaan:  Klik op 'reacties' onderaan het bericht. Er wordt nu een zogenoemd 'PopUp' venster geopend. Type uw reactie en zet daarbij ook u naam (tenminste als de lezers en ik mogen weten wie u bent). Vervolgens kiest u de optie 'Anoniem' en tenslotte 'reactie publiceren'.
Vooral ook een kritische noot houdt de boel wakker . . . dus . . . laat het er niet bij zitten . . .

Hartelijk dank (alvast) !

En alstublieft, mocht u meer info willen, laat het weten ! U kunt ook direct mailen naar degroentenhof@casema.nl .

Geen opmerkingen: